Radhë të gjata par ministrisë për vulë apostile

13 prill 09:30

Qytetarë të shumtë janë mbledhur para ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës ku po presin për t`u pajisur me vulë apostile.

Pavarësisht pandemisë, distanca fizike si masa për parandalimin e kësaj sëmundje nuk është respektuar nga qytetarët.

Përderisa për Policia disa herë u ka tërhequr vërejtjen atyre që po prisnin në radhë që të ruajnë distancën.

Qytetari Zeqir Zogaj, i tha Ekonomia Online se ka arritur që vetëm që të bëjë termin, dhe se i është thënë se të mërkurën duhet të jetë në MPJD në ora 07:00 të mëngjesit.

Kjo nuk është hera e parë që para kësaj ministrie grumbullohen numër i madh i qytetarëve që kërkojnë këtë shërbim.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mesjava në Durrës pritet të jetë shumë e ‘nxehtë’. Të…