Reçica: Krenar me të arriturat e rinisë tonë në mërgatë

01 tetor 13:49

Elmi Reçica, deputet dhe kryetar i Komisionit për mërgatë, ka thënë se është krenar me të arriturat e rinisë tonë në mërgatë, të cilët me dijen dhe talentin e tyre po arrijnë majat e suksesit akademik.

“Njëri ndër ta është edhe Drin Çeku, i cili sapo diplomoi në Fakultetin Ekonomik, pranë Universitetit të Liechtenstein-it. Drini vjen nga familja e shquar atdhetare Çeku nga Peja dhe po ashtu është anëtar i kryesisë së PDK-së, Dega në Zvicër”, ka shkruar Reçica në “Facebook”.

“Uroj dhe përgëzoj Drinin për të arriturat, njëherit i dëshiroj shumë suksese në rrugëtimin e tij drejt së ardhmes”, ka përfunduar ai.

Statusi: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=504533871119727&id=100044230999664

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka takuar…