Rritet numri i vdekjeve nga cigaret elektronike

27 shtator 2019 | 11:34

Pas viktimës së nëntë në SHBA, nga ajo që njihet gjerësisht si “vaping”, e cila s’është gjë tjetër veçse tymosja (thithja dhe nxjerrja) e avullit të prodhuar nga cigarja elektronike (ose një pajisje tjetër e ngjashme), katër vdekje të tjera janë regjistruar në Oregon, Georgia, Florida dhe Mississippi, çka i ka shtyrë autoritetet përkatëse t’i paralajmërojnë njerëzit për mospërdorim të produkteve në fjalë.

E gjitha kjo ndodh në një kohë kur në SHBA duket se ka shpërthyer një sëmundje misterioze e mushkërive. Autoritete përkatëse paralajmëruan një shtim të viktimave të cigareve elektronike, ku deri më tani raportohet se janë prekur 530 njerëz.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjatë një takimi që ka zhvilluar me sindikalistët e Korporatës…