Rritet vlera e koeficientit për federatat sportive

08 shkurt 14:06

Mbështetja financiare për federatat e sportit ka shënuar rritje rekorde për vitin 2023, njofton Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS).

Koeficienti i pikës për federatat e kategorisë A është rritur në 2 600 euro, ndërsa për kategorinë B do të jetë 1 800 euro. Federatat e kategorisë C janë vlerësuar me koeficient të pikës prej 1 500 euro, ndërsa për kategorinë D është rritur në 1 300 euro. Buxheti i rritur nënkupton më shumë aktivitet fizik dhe më shumë cilësi në sportin vendor.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "MiokelotRlaSi Sportit Youthe VLERA E KOEFICIENTIT PER FEDERATAT SPORTIVE, 2023 KATEGORITE DERI 160% RRITJE 2023 A 2022 SPORTETEKIPORE 2021 SPORTETINDIVIDUALE 2600 2600€ B 2200€ 2200€ 2000€ 1200€ SPORTETEKIPORE SPORTE SPORTET INDIVIDUALE c 1800 SPORTET SPORTETEKIPORE SPORTET SPORTETINDIVIDUALE 1500€ 900€ D 1500€ SPORTETEKIPORE SPORTETINDIVIDUALE 1200€ 800€ 1300€ 1000€ 500€"

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shpesh është raportuar për efektet anësore të konsumit të pijeve…