Këto janë pasojat që birra i shkakton shëndetit tuaj

08 shkurt 14:05

Shpesh është raportuar për efektet anësore të konsumit të pijeve alkoolike dhe këtu nuk bën përjashtim as birra.

Birra është e popullarizuar shumë në botën perëndimore dhe ka përdoret që një kohë të gjatë.

Por si mund t’ju dëmtojë birra? Cilat janë efektet anësore të birrës lexoni më poshtë:

Rrit nivelin e sheqerit të gjakut

Mund të jetë e dëmshme për shëndetin kardiovaskular

Mund të rrisë nivelin e presionit të gjakut

Mund të shkaktojë djegie në stomak- për shkak se përmban disa stimulues acidik

Shkakton dehje dhe dhimbje koke nga të pirët

Mund të ndër veprojë negativisht me disa ilaçe.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Leonardo DiCaprio ka ndezur thashethemet për një romancë të re…