Rruga Prishtinë – Mitrovicë do ta mbajë emrin e tre heronjve të kombit

01 shkurt 2018 | 15:10

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin që rruga nacionale Prishtinë – Mitrovicë të mbajë emrin “Rruga e tre heronjve, Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha”.

Ky vendim është marrë në shenjë nderimi për këta tre heronj të  cilët në vitin 1997 kishin rënë dëshmorë, pikërisht në një pikë të këtij segmenti rrugor.

 

Related image

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pas debatit dyditorë për ndotjen e ajrit në kryeqytet, Kuvendi…