SELIA E BDI-SË NË TETOVË VATËR E UNITETIT POLITIK KOMBËTAR

04 tetor 23:37

Ismet Sylejmani

Selia e BDI-së në Reçicë të Tetovës, më 4 Tetor 2022, ishte në qendër të vëmendjes së opinionit!

Selia gjigante e BDI-së, ishte nikoqirja e takimit, që do të mbetet në histori dhe do të merret shembull nga parti të ndryshme nëpër botë!

Brenda Selisë heroinë të BDI-së ishte Ali Ahmeti, Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar, shoku e bashkëveprimtari e madh i dhjetra Heronjëve e Dëshmorëve të Kombit, dhe i qindra luftëtarëve për lirinë dhe çlirimin e Atdheut!

Brenda Selisë titanike të BDI-së ishte Ali Ahmeti, Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar, themeluesi i Tri Ushtrive Çlirimtare, themeluesi e lideri karizmatik e shpirtëror i BDI-së, politikëkrijuesi dhe strategu liridashës e progresiv i të ardhmës së ndritur euroamerikane të Kombit!!

Prishtinë, 04.10.2022!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mot relativisht i qetë do ta përshkojë vendin gjatë gjithë…