Seminar për gjyqtarët e gjimnastikës

28 prill 2019 | 12:34

Federata e Gjimnastikës e Kosovës në bashkëpunim me Unionin Europian të Gjimnastikës, organizon seminarin e dytë për gjyqtarë, kësaj radhe nga gjimnastika artistike për meshkuj.

Seminari fillon sot dhe përfundon më 1 maj. Ligjërues janë ekspert nga UEG: James May (Britani) dhe Mario Vukoja (Kroaci).

Fotografia e Federata e Gjimnastikes e Kosoves

Fotografia e Federata e Gjimnastikes e Kosoves

Fotografia e Federata e Gjimnastikes e Kosoves

Fotografia e Federata e Gjimnastikes e Kosoves

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kanë mbetur më pak se një orë për të filluar…