Shiti alkool në publik, burri fshikullohet me kamxhik 36 herë

22 janar 2018 | 12:10

Një i krishterë indonezian është fshikulluar publikisht të premten për shitjen e alkoolit që konsiderohet shkelje e ligjit islam.

Jono Simbolon ka pësuar dhimbje të tmerrshme kur një oficer fetar i maskuar ka goditur shpinën me një shkop në një skenë të improvizuar jashtë një xhamie në kryeqytetin Banda Aceh.

Atij i kanë thënë se kishte përulur ligjin e njohur në nivel lokal si Kanun dhe është dënuar me 36 fshikullime duke shmangur një dëmin të gjatë në burg.

Simboloni është i treti i krishterë që vuan një veprim të tillë qëkur filloi zbatimi i ligjit islam dhe iu dha një autonomi e veçantë në 2001-n.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Marcio Mizael Matolias është një 44-vjeçar i cili në 22…