Shkodra tregon qëndrimin e AAK-së për Gjykatën Speciale (video)

24 janar 2018 | 19:35

Magbule Shkodra, nga AAK, në emisionin “Ditë Mbas Dite” të “Rrokum TV”, ka thënë se kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, po dëshmohet se ëshë lideri i duhuë që mundet me t’i dërgojë proceset përpara.

Ajo ka folur edhe për Gjykatën Speciale dhe qëndrimin e deputetëve të AAK-së lidhur me këtë çështje.

“Deputetët janë të lirë të votojnë por qëndrimi i AAK-së dihet, jemi kundër kësaj gjykate”, ka thënë Shkodra.
Magbule Shkodra ka folur edhe për shumë gjëra të tjera me rëndësi gjatë këtij emisioni.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komisionari i Bashkimit Evropian për migrim, Dimitris Avramopoulos, ka tërhequr…