Shokët vizitojnë Valon Berishën

23 shtator 23:35

Bislim Zogaj, Blerim Camaj, Musa Gashi e Sadik Zeqiri, kanë vizituar ish-bashkëvuajtësin e tyre, Valon Berishën, në shtëpinë e tij në qytetin e Hanit të Elezit.

Valoni kohën e fundit nuk është mirë me shëndet por, megjithatë, dita-ditës ai po e merr veten.

Në shtëpinë e Valonit ishin edhe ish-të burgosurit e tjerë nga kjo qytezë, Shaban Çupi, Sherif Berisha e Shefket Topojani.

Gjatë këtij takimi u evokuan kujtime të ditëve të vështira gjatë qëndrimit nëpër burgjet serbe, duke kujtuar burgun e Sremit, burgun e Nishit, burgun dhe Masakrën e Dubravës, Lipjanin si dhe qelinë numër 17 në katin e tretë në burgun e Nishit, ku pothuajse të gjithë ishin në këtë qeli.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
“Kjo luftë do të mbarojë vetëm kur të jetë mposhtur…