Shpallje e pavlefshme nga Arianita Çitaku

12 maj 14:50

Arianita Çitaku shpalle te pavlefshme dëftesat e SHMLM “Hasan Prishtina”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Qendresa Brahimi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e shkollës…