Shpallje e pavlefshme nga Arjeta Gashi

21 shtator 18:06

Arjeta Gashi shpall të pavlefshme deftesen e shkolles fillore “Ismail Qemaili”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shkurta Sylejmani shpall të pavlefshme diplomen dhe deftesat “Frang Bardhi”.