Shpallje nga Valdrin Sopaj

09 dhjetor 11:46

Valdrin Sopaj shpall te pavlefshme 4 dëftesat e certifikatën dhe diplomën shmlt “11 Marsi” Prizren.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kompensimi i mjeteve nga Qeveria e Kosovës të 10 për…