Shpenzon 220 mijë dollarë për të jetuar në një avion

18 maj 10:58

68-vjeçari Bruce Campbell, i pamartuar dhe në pension, e ka kthyer në shtëpi një avion të prodhuar nga Boeingu, i cili mund t’i bartë 149 deri në 180 persona në bord.

Ish-inxhinieri i avionëve e ka zhvendosur Boeingun nga Greqia në tokën e tij prej 10 hektarësh jashtë Portlandit në Oregon. Për këtë iu desh të shpenzojë 220 mijë dollarë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
ALI PAJAZITI Termi sociologji rrjedh nga fjala latine socius (fis…