Shqiptari që arriti të bëhet shef i klinikës së Kirurgjisë Kardiotorakale në Amerikë

15 shtator 16:34

Blendi Zhaku është me prejardhje nga Maqedonia e Veriut, babai i tij ka lindur në Strugë.

Blendi në asnjë moment nuk u dorëzua dhe nuk i ndali përpjekjet që një ditë të arrij aty ku deshi, pasi u angazhua shumë në trajnime dhe shkollime, ai bëri trajnimin për specializimin e kirurgjisë së zemrës, në Qendrën Mjekësore Presbyterian-Weill Cornell të Nju Jorkut.

Ku tash ai është shef i Kirurgjisë Kardiotorakale.

Neve nuk na ngelet tjetër përpos t’i urojmë shëndet dhe suksese pafund Bledit.

Me të vërtet kënaqësi dhe krenari për gjithë neve kur dëgjon për sukseset e shqiptarëve nëpër botë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Federatës së Hendbollit të Kosovës, Eugen Saraçini dhe…