SHSK dhe MPB diskutime për uljen e numrit të mjeteve motorike

29 janar 20:36

Sami Mazreku nga Shoqata e Sigurimeve të Kosovës gjatë ditës së sotme ka pasur një takim me Zëvendësministrin e Punëve të Brendshme, Selami Shkodra.

Sipas një njoftimi në Facebook, në këtë takim u bisedua për uljen e numrit të lartë të mjeteve motorike.

Ky është postimi i plotë:
Takim pune me z. Selami Shkodra – Zevendesministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme. U bisedua lidhur me masat që do të ndërmerren nga Ministria e Punëve ëe Brendshme dhe Shoqata e Sigurimeve te Kosovës për uljen e numrit te larte te mjeteve motorike për te cilat nuk është kontraktuar sigurimi i detyrueshëm nga autopergjegjësia.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kirurgët e QKUK-së kanë hyrë në grevë. Ata duan rritje…