Shtanget stafi, gruaja paguan makinën e re me 66 qese plot me monedha

24 maj 11:23

Stafi i një dyqani për shitjen e makinave mbeti pa fjalë kur një kliente shkoi me 66 qese plot qindarka për të paguar.

Pasi porositi një makinë të tipit “Volkswagen Passat” për 26 mijë dollarë, ajo u kthye për të paguar. Stafi i habitur u detyrua që të ulet në tokë dhe t’i numërojë qindarkat me radhë.

Sipas menaxherit Mr Jiao, 17 punëtorë kaluan tre ditë duke numëruar 66 qeset që kishin rreth 18 mijë dollarë

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Konfiskimi i pasurisë së paligjshme të fituar përmes aktiviteteve kriminale,…