Si në video-lojë, topi nuk dëshiron të hyjë në portë (Video)

27 shtator 2019 | 18:00

Një aksion që shikohet shpesh në video-lojën FIFA ose PES ka ndodhur në të vërtetë në kampionatin e futbollit të Katarit.

Një “flipper” i pabesueshëm që përfshin shtylla dhe largim topi nga vija fatale, bën që topi të duket sikur nuk dëshiron të hyjë në portë.

E pabesueshme, por e vërtetë…

/A2CNN

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka bërë me…