Sigurohet uji i ngrohtë për Handikosin

20 dhjetor 2018 | 15:17

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Muhedin Nushi, dhe drejtoresha e Mirëqenies Sociale, Valbona Osmani, ka marrë pjesë në përurimin e gjashtë kolektorëve diellor të vendosur në çatinë e objektit të Handikosit.

Përmes këtyre kolektorëve do të sigurohet ujë i ngrohtë për këtë objekt, me kapacitet të rezervuarit deri në 1000 litra.

Ky projekt është financuar nga Komuna e Prishtinës dhe nga “CIMIC Autcon” e Republikës së Austrisë.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Policia e Kosovës me urdhër të Gjykatës Themelore në Prishtinë,…