“S’ka lider më të mirë se Iliri” Banorët diskutojnë: Edhe Monika mund të ishte

28 tetor 12:44

Në këtë sezon të “Big Brother” banorët VIP janë vendosur herë pas here që të zgjedhin të preferuarin ose liderin e shtëpisë.

Lideri është një pjesë shumë e rëndësishme e lojës dhe këtë vit, ndryshe nga edicionet e tjera, roli i tij është shumë i fuqishëm dhe vendimtar.

Iliri është zgjedhur herë pas here si i preferuar dhe lideri i shtëpisë më të famshme në Shqipëri. Madje së fundmi janë bërë edhe diskutime mbi liderin aktual, i cili është balerini i njohur. E për disa nga banorët ai duhet të vazhdojë të jetë i tillë.

Sipas Fifit, nuk ka lider më të mirë se sa Iliri, nuk mund të ketë.

“S’ka lider më të mirë se Iliri”/Banorët

Biseda e Fifit, Einxhel dhe Monikës:

Fifi: Nuk mundet me qenë lider më i mirë se ai (Iliri), askush

Einxhel: Pse?

Fifi: Unë mendoj ashtu

Monika: Edhe unë mendoj si ti

Einxhel: Unë mendoj se edhe Monika mund të ishte

Fifi: Po edhe Monika, por që..

Einxhel: Me këto të fundit

Monika: Nuk është ashtu si e keni parë

Einxhel: Ne nuk kemi parë asgjë, por e kisha për mbrëmë që ishte situata ashtu. Më erdhi shumë inat që ishte kështu situata, se kisha menduar se kur të futeshim do ishin alegro, jo prej nesh. Por gjithmonë kur mbaron live

Monika: Gocat mirë do kenë qenë

Fifi: Unë isha e fikur fare. A di si ke hy ti te dhoma?

Monika: Nuk mbaj mënd gjë

Fifi: Ke qenë e preme komplet.

“S’ka lider më të mirë se Iliri”/Banorët

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Tomas Strakosha po gjen shpëtim në Ligën e Evropës, e…