Sot mbahet ceremonia e dorëzimit dhe hapjes së ofertave- shitja përmes likuidimit 54

19 shkurt 12:01

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP), sot po e mbanë ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes Likuidimit nr.54.

Pranimi i ofertave ka nisur nga ora 10:00 deri në orën 12:00 në Sallën e Konferencave të Hotel Grand, Prishtinë.

Ndërsa hapja e ofertave do të filloj në orën 12:30.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Punëtorët e pakualifikuar nuk do të mund të marrin viza…