Sylvester Stallone nis stërvitjen për “Rambo 5”

10 gusht 10:48

“Rambo 5” do të mbërrijë në sallat e kinemave amerikane në vjeshtë të vitit 2019.

Sylvester Stallone nuk ka ndër mend të paraqitet në xhirime i papërgatitur.

Dhe për të qenë në lartësinë e rolit ikonë për historinë e kinemasë botërore, Sly po stërvitet fort, siç e dëshmon edhe një fotografi e tij në rrjetin social “Instagram” ku shfaqet gjatë një stërvitjeje në palestër.

Lajme të sponsorizuara