Tahiri: Rezultatet në PISA dëshmuan se degradimi i arsimit nuk ka të ndalur

10 dhjetor 2023 | 17:48

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka thënë se rezultatet në PISA dëshmuan që degradimi i arsimit nuk ka të ndalur, duke i lënë nxënësit pa njohuri tradicionale dhe pa njohuri digjitale.

“Nxënësit tani as nuk shkruajnë dhe as nuk lexojnë mirë, as tradicionalisht as digjitalisht. Asnjë program mësimor që lidhë mësimin tradicional me digital literacy. Asnjë nivel i llogaridhënies për dështim në ofrimin e cilësisë, nga askush”, ka thënë Tahiri gjatë një konference për medie.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në një tjetër shenjë besimi ndaj gjyqtarëve kosovarë vjen nga…