Të enjten dhe të premten Kuvendi hap dyert për bashkatdhetarët

01 gusht 2018 | 17:44

Të enjten dhe të premten, përkatësisht më 2 dhe 3 gusht 2018, nga ora 10:00 – 15:00, në Kuvendin e Republikës së Kosovës mbahet aktiviteti, tashmë tradicional, “Bashkatdhetarët në Kuvend”.

Gjatë këtyre dy ditëve, Kuvendi do të jetë i hapur dhe mirëpret të gjithë mërgimtarët të cilët dëshirojnë ta vizitojnë ndërtesën e institucionit më të lartë legjislativ. ​

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ylli i futbollit të Pejës, Liridon Balaj, është gati të…