Të premtën përkujtohet Mujë Krasniqi me bashkëluftëtarët e tij të rënë te “Likenet e Hasit”

11 dhjetor 12:00

Nën përkujdesjen e kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj më 14 dhjetor 2018 mbahet Akademi përkujtimore në shënim të 20 vjetorit të rënies heroike të komandantit të UÇK-së, Mujë Krasniqit dhe mbi 40 dëshmorëve të tjerë më 14 dhjetor të vitit 1998 tek “Likenet e Hasit” në Gorozhp të maleve të Pashtrikut pjesëtarë të Brigadës 113 të Zonës Operative të Drenicës. 

Në këtë betejë kanë rënë heroikisht: Mujë Krasniqi, Afrim Musliu, Agim Mziu, Agron Mehmeti, Ali Krasniqi, Arben Hyseni, Astrit Bytyçi, Bashkim Krasniqi, Bekim Bytyqi, Beqir Gashi, Besim Qarri, Enver Olluri, Fadil Rashiti, Faton Gjylani, Gani Elshani, Gani Zogaj, Hafir Bajrami, Haki Prokshi, Hazir Selimaj, Hysen Bujupi, Hysni Kajtazi, Ilir Asllani, Isa Morina, Isa Olluri, Kadri Ademaj, Kadri Gashi, Luljeta Shala, Mentor Ibriqi, Mevlan Hoxha, Muhamet Dervishi, Naser Kelmendi, Qamil Olluri, Ramadan Elshani, Rifat Mziu, Selim Selimi, Sylejman Elshani, Veli Ballazhi, Xheladin Xheladini, Hazir Kryeziu, Qenë Qenaj, Xhevat Thaqi dhe Avni Kutllovci.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ylli i popit Shakira do të akuzohet zyrtarisht nga prokurorët…