Themelohet komisioni ekzekutiv për luftimin dhe monitorimin e Covid-19 (Emrat)

22 qershor 2020 | 17:34

Qeveria e Republikës së Kosovës e drejtuar nga Kryeministri Avdullah Hoti, ka zhvilluar mbledhjen e shtatë të rregullt, në të cilën ka themeluar Komisionin ekzekutiv për luftimin, monitorimin dhe reagimin ndaj Covid-19.

Ky komision ka për qëllim të shqyrtojë dhe informojë qeverinë për çështje të caktuara në lidhje Covid-19, të këshillojë dhe t’i propozojë qeverisë ndërmarrjen e veprimeve përkatëse për luftimin e këtij virusi, raporton “Epoka e re”.

Anëtarët e komisionit ekzekutiv:

1. Visar Berisha, këshilltar i kryeministrit, kryesues

2. Pleurat Sejdiu, Oda e Mjekëve të Kosovës, anëtar

3. Naser Rrustemi, Oda e Infermierëve të Kosovës, anëtar

4. Fitim Havolli, Sindikata e Infermiereve të Kosovës, anëtar

5. Blerim Kamberi, Oda e Stomatologëve të Kosovës, anëtar

6. Arianit Jakupi, Oda e Farmacistëve të Kosovës, anëtar

7. Naser Ramadani, Shoqata e Epidemiologëve të Kosovës, anëtar

8. Lul Raka, Shoqata e Mikrobiologëve të Kosovës, anëtar

9. Lindita Ajazaj Berisha, Klinika Infektive QKUK-SHSKUK, anëtare

10. Valbon Krasniqi, Klinika Infektive QKUK-SHSKUK, anëtar

11. Dukagjin Zogaj, Klinika e Alergologjisë QKUK-SHSKUK, anëtar

12. Naser Syla, Qendra Emergjente QKUK-SHSKUK, anëtar

13. Lulzim Emini, Asociacioni Kosovar i Anesteziologëve të Kosovës, anëtar

14. Burim Neziri, Instituti i Patofiziologjisë, Fakulteti i Mjekësisë, anëtar

15. Rinë Limani Instituti i Patologjisë, Fakulteti i Mjekësisë, anëtare

16. Burim Seferi, Kryqi i Kuq i Kosovës, anëtar

17. Iliriana Bajraktari, anëtare

18. Përfaqësuesi nga Shoqata e Pulmologëve të Kosovës, anëtar

19. Përfaqësuesi nga Shoqata e Transfuziologëve të Kosovës, anëtar

20. Përfaqësues nga Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë, anëtar dhe

21. Përfaqësuesi nga Kolegjiumi i Drejtorëve të Shëndetësisë në Komuna, anëtar.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Futbolli zviceran është rikthyer në aksion pas tre muajve pauzë…