Themelohet Komisioni për hartimin e Projektligjit për financimin e partive politike

29 janar 2018 | 13:51

Qeveria e Kosovës ka themeluar Komisionin për hartimin e Projektligjit për financimin e subjekteve politike.

Po ashtu në mbledhjen e sotme të Qeverisë është aprovuar Koncept-dokumenti për pronësinë dhe të drejtat tjera sendore.

Koncept-dokumenti ka për qëllim të caktojë qartë të drejtën pronësore, titullarët dhe përmbajtjen e tyre si dhe rregullimin e kësaj të drejtë në pajtim me standardet e Bashkimit Evropian (BE).

 

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ylli i Barcelonës, Lionel Messi besohet se i ka kërkuar…