“Truk” si bateria e iPhone tuaj të qëndrojë më shumë

02 janar 17:28

Aplikacionet janë një nga shpenzuesit më të mëdhenj të baterisë së telefonit tuaj të mençur. Një prej arsyeve është sepse disa prej tyre vazhdojnë të punojnë në “sfond”, pavarësisht që nuk ju nuk i përdorni.

Por për fat të mirë bateritë tani janë duke u bërë më të mëdha dhe me teknologjinë e avancuar, po bëhen më inteligjente dhe në mënyrë më të mirë menaxhojnë energjinë.

Megjithatë ekzistojnë disa mënyra ku “fatin” e baterisë së telefonit mund ta merrni në duart tuaja – e këtë më së miri e ka shpjeguar në një video përdoruesi i TikTok, Kadama i cili ka 1.9 milion ndjekës. Ai shpjegoi sesi duhet të vepruar me një iPhone dhe sipas tij këtë mund ta bëjë kushdo.

Gjithçka që duhet bërë është të hapni Settings dhe selektroni General. Nga atje, gjeni Background app refresh. Më pas klikoni në Off. Pas kësaj rikthehemi në menynë kryesore të Setting dhe zgjidhni Battery. Selektoni Battery health, pasi se ta kaloni në Optimized Battery Charging on, transmeton Telegrafi.

Sipas autorit të videos, bateritë e telefonave të Apple nga ai moment do të kenë një qëndrueshmëri më të madhe. Madje sipas tij, kjo nuk është mënyra e vetme me të cilin mund të menaxhohet shpenzimi i baterisë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Beatrix ka qenë tepër e shqetësuar mbrëmjen e djeshme dhe…