Turnir për ditën e çlirimit dhe dëshmorët e Ruhotit

11 qershor 18:58

Më 15 qershor do të organizohet tunir në futboll të vogël për nder të çlirimit të fshatit Ruhot dhe për nder të dëshmorëve të rënë nga ky fshat.

Organizatorët e këtij turniri kanë bërë me dije se turniri do të mbahet në qendrën sportive “Dardania” në Qysh nga ora 11:00, kurse për dy ekipet fituese do të ketë edhe shpërblime.  Ky turnir pritet të jetë madhështor dhe numri i ekipeve pjesëmarrëse do të jetë i madh.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA), Bill Clinton,…