UÇK-ja valon në mesin e fotove të UEFA-s në rrugëtimin e Shqiponjave në Berlin

21 prill 2024 | 18:31

Kombëtarja e Shqipërisë është gati për Gjermaninë këtë verë. Këtë na e dëshmoi me shpërndarjen e fotografive të kombëtares, UEFA EURO 2024.

Në foto shihen lojtarët e kombëtares me plis, flamurin kombëtar e veçanërisht çfarë merr vëmendjen është Mirlind Daku me flamurin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Shqipëria është në grupin B, së bashku me Italinë, Spanjën dhe Kroacinë.

Përndryshe, Evropiani i Gjermanisë nis me datën 14 qershor dhe do të mbarojë më 14 korrik.

Mund të jetë një imazh i 3 persona, persona që luajnë futboll, njerëz që luajnë futboll dhe teksti

 

Mund të jetë një imazh i 1 person, duke luajtur futboll, duke luajtur futboll dhe teksti

 

Mund të jetë një imazh i 9 persona, njerëz që luajnë futboll, persona që luajnë futboll, turmë dhe teksti

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Prof. Dr. Kudusi Lama gjeneral në pension Maqedonia e Veriut…