Unioni i Bizneseve shqiptaro-gjermane më 22 qershor mban takim në BONN/Köningswinter

13 qershor 22:18

Iniciatorët dhe bartësit e takimit të Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane në emër të kryetarit, Nazmi Viqa dhe kryesisë së Unionit, ftojnë të gjithë afaristët nga rrethina e BONN-it dhe SIEGBURG-ut, por edhe më gjerë që të marrin pjesë në takimin informativ të Unionit të Bizneseve. Organizatorët do t’i njoftojnë të pranishmit me këto pika:

  • ÇFARË ËSHTË DHE SI FUNKSIONON UB
  • CILAT JANË TË ARRITURAT E DERITASHMË TË UB
  • CILAT JANË OBJEKTIVAT E UB
  • SI MUND TË BËHENI ANËTARË TË UB

Si dhe të ndryshme.

Takimi do të mbahet me datën 22 qershor 2019 me fillim nga ora 19:00, në Hauptstr. 379 , 53639 Königswinter.

JENI TË GJITHË TË MIRËSEARDHUR!

Iniciatorët dhe bartësit e takimit: Mentor Shehu, Fatbardh Blenishti (anëtarët premium) dhe Haki Qamili (koordinator). Konfirmimin për pjesmarrje dhe

Informatat në këto adresa kontakti: [email protected]; 0224126109 91

015224756280

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Politologu Afrim Krasniqi ka thënë se tejkalimit të krizës në…