UNIONI NDERON DITEN HISTORIKE TË BASHKIMIT TË GJERMANISË

04 tetor 14:18

Në këtë datë historike, të bashkimit të dy Gjermanive para 30 viteve, Kryesia e Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane,mbajti takim pune në vendin ku u shkrua historia e diplomacisë gjermane pasë luftës së dytë botërore, në Petersberg/Königswinter-Bonn.
Në takim u shtjelluan temat organizative dhe projektet për muajt e fundit të vitit 2020 dhë për vitin 2021, nën fokusin e mundësive dhe kufizimeve e shkaktuar nga pandemia globale.
Kërkimi i rrugëve alternative për ndihmën e ekonomisë kosovare të rënduar nga pasojat e pandemis ishte njëra nga temat kryesore e takimit.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Jeton Ademi shpall të pavlefshëm diplomën e shkollës së mesme,…