Valon Syla në një përballje me Zanën Avdiu: Pensionerët nga LDK te VV dhe nostalgjia për Jugosllavinë

27 nëntor 2023 | 22:04

Gazetari Valon Syla dhe aktivistja Zana Avdiu kanë pasur një përballje gjatë diskutimit në “Pressing” të T7 ku po flitet për opozitën e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK).

Syla ka thënë se “ka elektorat që kanë nostalgji për Jugosllavinë dhe ka politikanë që marrin votat duke ofenduar krerët e UÇK-së”.

Me këtë pretendim nuk u pajtua Zana Avdiu, e cila tha se “nuk mund të marrësh vota duke sharë krerët e UÇK-së”.

Syla: Një pjesë e madhe e elektoratit kosovar janë pasardhës të një sistemi që iu ka prish rehatia me ardhjen e UÇK-së
Avdiu: Valon i ka marrë 50%, që kanë votu. Ma shumë votojnë të rinj VV-në
Syla: Po a i ka pas LDK-ja pensionistat, e sot janë me Albin Kurtin sepse është ajo sturkturë”.
Avdiu: Unë mendoj që nuk fiton vota duke i sha liderët e UÇK-së. /Express

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në episodet e reja të ‘The Crown’ ne shohim Princeshën…