Vazhdon aksioni për eliminimin e deponive ilegale në Drenas

09 dhjetor 16:46

Komuna Drenasit, përkatësisht Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë është duke vazhduar aksionin për eliminimin e deponive ilegale. Si vazhdimësi e këtij aktivitetit, në fundjavën e kaluar është bërë eliminimi i deponisë në fshatin Fushticë të Ultë dhe Sankoc.

Komuna e Drenasit është duke vazhduar me intensitet të shtuar eliminimin e deponive duke angazhuar edhe dy kompani tjera private për eliminimin e të gjitha deponive që janë në territorin e kësaj komune.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sot rreth orës 7:30 në rrugën “Selman Vojvoda” në Mitrovicë,…