Vazhdon projekti “Ecim me policinë”

22 mars 15:15

Policia Rajonale e Ferizajt në bashkëpunim me Sektorin e Rinisë nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport e komunës së Ferizajt, OJQ-në “Kuvendi i të rinjve të Ferizajt” në kuadër të projektit “Ecim me policinë” realizoi aktivitetin e tretë “Ecim me policinë”, i cili u mbajt sot nga ora 10:00.

Ecja së bashku me policinë filloi nga stacioni i policisë në Ferizaj e deri te Parku i Lirisë, ku u zhvilluan disa aktivitete nga të rinjtë.

Ky projekt do të vazhdojë edhe në ditët e ardhshme.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Anis Mehmeti, një nga prurjet e reja të Sylvinhos në…