Vendi ku jetohet mesatarisht 120 vjet

09 shkurt 10:36

Në një krahinë malore në Pakistan njerëzit jetojnë mesatarisht deri në 120 vjet. Aty është një fis i tërë për të cilët të jetosh kaq shumë vite është bërë diçka normale.

Banorët e Hunzas shprehen se ka disa arsye të cilat ndikojnë në jetëgjatësinë e tyre. Një 116-vjeçare ka treguar se sekreti i jetëgjatësisë së saj është fakti që ajo është beqare dhe nuk ka pranuar të dominohet nga askush.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Qeveria Haradinaj ka përjashtuar ekspertët britanikë nga procesi i emërimit…