VLERSIMI I ALI AHMETIT PËR GJENERALIN MALIQ NDRECA

17 prill 19:24

Ismet Sylejmani

Përfaqësuesi Politik, Komandanti i Përgjithshëm Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Udhëheqësi i popullit shqiptar Ali Ahmeti, më 3 prill 2019 nga Tetova, ka bërë këtë vlerësim për bashkëluftëtarin e Tij, Anëtarin e Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Komandantin emblematik të Brigadës 113 ”Ismet Jashari-Kumanova”, të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, shqiptarin legjendarë, të madhin dhe të panënshtruarin Gjeneral Maliq Ndreca!

Gjatë luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Gjeneral Maliq Ndreca ishte Komandant i Brigadës 132 “Myrtë Zeneli” në Zonën Operative të Dukagjinit!
Ky vlerësim në nderim të Komandant Maliq Ndrecajt, vjen në kohën kur figura madhore e heroike e luftëtarit të popullit shqiptar, që Atdheut e Kombit ishte ne gjendje ti falte çdo gjë!

Jetë të gjatë birit besnik të popullit e Atdheut, të pamposhturit Maliq Ndreca, respekt e nderim për vlerësimin e Liderit shqiptar Ali Ahmeti!

Prishtinë, 17 prill 2019!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Armand Shkullaku  Heshtja kaploi mbrëmë miliona njerëz, ndërsa ndiqnin drejtpërdrejtë…