Xhemajl Rexha rizgjidhet kryetar i AGK-së

06 korrik 2024 | 18:07

Xhemajl Rexha është rizgjedhur sot kryetar i Bordit të Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës

Me Statutin e ri të AGK-së, parashihet edhe pozita e nënkryetarit/es, në të cilën është zgjedhur Naile Dema Selmani (Radio Dukagjini).

Anëtarë tjerë të Bordit janë zgjedhur: Milot Hasimja (Klan Kosova), Florande Morina (T7), Blerta Dalloshi (TV Klan), Mehmet Krasniqi (RTV Dukagjini), Fatlum Jashari (ATV), Jehona Hulaj (Telegrafi) dhe Besnik Velija (Gazeta Express).

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Më 06.07.1994, vendlindja e simbolit të rezistencës sonë kombëtare Adem…