Zaev: Shqipëria, vendi më mik i Maqedonisë së Veriut

14 mars 22:46

Kryeministri i maqedonas Zoran Zaev, ka vlerësuar sot se Shqipëria është shteti më mik i Maqedonisë së Veriut dhe se këmbimi tregtar ndërmjet dy vendeve është rritur për më shumë se 10 për qind.

Zaev ka thënë për “Tch”, se dy vendet duke e ndihmuar njëra –tjetrën ecin drejt të ardhmes me qëllimin fundit që qytetarët jetojnë më mirë.

Ai ka theksuar se këmbimi tregtar ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë është rritur 11.5 për qind dhe se ekzistojnë potenciale serioze për shtimin e bashkëpunimit.

“Me këtë miqësi kem përmirësuar shumë gjëra”, ka thënë Zaevi gjatë qëndrimit në Shqipëri.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një delegacion i Aleancës Kosovare të Bizneseve i (AKB), kryesuar…