Zëvendësministri Shkodra kërkon përkushtim në luftën kundër narkotikëve

30 janar 2018 | 13:53

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme Selami Shkodra, ka thirrur në takim Këshillin Nacional kundër narkotikëve, ku kërkoi të intensifikojnë punën në institucionet gjegjëse me qëllim që të përmbushim objektivat e strategjisë kombëtare kundër narkotikëve.

Zëvendësministri Shkodra po ashtu kërkoi që të merren të gjitha masat në prag të vizitës së EMCDDA-Qendra Evropiane për Monitorimin e Drogave dhe Substancave Narkotike me seli në Lisbonë të Portugalisë.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komuna e Rahovecit ka nisur shpërndarjen e faturave të tatimit…