Zgjedhja e kryesuesit të Kuvendit Komunal të Prishtinës, Alban Zogaj publikon vendimin e Apelit

06 dhjetor 2023 | 21:58

Nënkryetari i komunës së Prishtinës, Alban Zogaj ka publikuar aktvendimin e Gjykatës së Apelit, me të cilin refuzohet si e pabazuar ankesa e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, lidhur me zgjedhjen e Pellumb Bajqinovci si kryesues i Kuvendit Komnal të Kryeqytetit.

Më këtë vendim, sipas tij, vërtetohet edhe një herë se demokracia nuk mund të tjetërsohet.

Ky është postimi i Zogajt:

Ky është aktvendimi i Gjykatës së Apelit, me të cilin REFUZOHET si e pabazuar ankesa e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, lidhur me zgjedhjen e Pellumb Bajqinovci Kryesues i Kuvendit Komunal të Kryeqytetit. Dhe, me këtë, vërtetohet edhe një herë ajo që e kemi thënë nga dita e parë, se demokracia nuk mund të tjetërsohet, nuk e lejojmë!!!

#Kryeqyteti #Prishtina #Kryesuesi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shtëpia botuese “Olymp”, Prishtinë, në përvjetorin e 111-të të shtetit…