“Zoom” ka probleme me video dhe audio

19 maj 15:00

Rrjeti social “Zoom” ka rënë nga problemet që u shfaqën në video dhe audio që raportuan përdoruesit gjatë konferencave që mbajtën.

Miliona njerëz kanë raportuar këtë problem. Kompania teknologjike nuk ka deklaruar akoma në lidhje me ndërprerjen.

“Zoom” është bërë ndër aplikacionet më të përdorura gjatë pandemisë koronavirus, ku miliona përdorues kishin qasje në bisedat me miqtë, shkollën dhe punën.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Drejtori i përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës (ShKK), Nehat…