Nuk është e çuditshme që fëmijët t’u ngjajnë prindërve të tyre

Nuk është e çuditshme që fëmijët t’u ngjajnë prindërve të tyre. Por ndonjëherë, ngjashmëria e tyre është e jashtëzakonshme. Ky është edhe rasti i disa personazheve të famshëm, të cilët janë identikë me prindërit e tyre.

“Bright Side” ka publikuar disa fotografi ku tregon ngjashmërinë e madhe që VIP-at kanë me prindërit:

Katie Holmes dhe mamaja e saj, Kathleen Stothers-Holmes

Angelina Jolie dhe mamaja e saj, Marcheline Bertrand

Zoë Kravitz dhe mamaja e saj, Lisa Bonet

Zoey Deutch dhe mamaja e saj, Lea Thompson

Carrie Fisher dhe mamaja e saj, Debbie Reynolds

Melanie Griffith dhe mamaja e saj, Tippi Hedren

Dwayne Johnson dhe mamaja e tij, Ata Johnson

Jamie Lee Curtis dhe mamaja e saj, Janet Leigh

Riley Keough dhe mamaja e saj, Lisa Marie Presley

Kaia Gerber dhe mamaja e saj, Cindy Crawford

Selena Gomez dhe mamaja e saj, Mandy Teefey

Drew Barrymore dhe mamaja e saj, Jaid Barrymore