120-vjet nga themelimi i FIFA-s, FFK-ja krenare që është pjesë e saj

21 maj 2024 | 21:10

Sot shtëpia më e madhe e futbollit në botë, FIFA shënon 120-vjetorin e themelimit të saj.

Ky institucion sot është njëri nga më të rëndësishmit në botë dhe organizata më e fuqishme botërore, derisa Federata e Futbollit e Kosovës është pjesë e barabartë në këtë shtëpi me të gjitha federatat tjera anëtare të saj.

FFK me këtë rast ka uruar FIFA-n dhe ka shkruar se është krenare që është nën ombrellën e saj.

Postimi i FFK-së:

1️⃣2️⃣0️⃣ vjet nga themelimi i FIFA-së.

Shtëpia botërore e futbollit sot feston 120 vjetorin e krijimit të saj.

FFK është krenare që është anëtare e barabartë me 211 Federata botërore në këtë organizatë. ⚽️

Urime 120 vjetorin FIFA! 🎉

Happy 120th anniversary FIFA! 🤩

Joyeux 120ème anniversaire de la FIFA! 😍

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komandanti i KFOR-it, Ozkan Ulutas, është takuar sot me ambasadorin…