25 spërkatëse të pemëve u shpërndahen fermerëve të Skenderajt

23 shtator 12:30

“Edhe 25 spërkatëse të pemëve dhe tre atomizerë u shpërndanë sot për fermerët e komunës sonë, nga programi ynë për bujqësinë, me një buxhet për 50 mijë euro më i lartë se vitin e kaluar, për mbështetje direkte dhe subvencionimit të bujqve”, ka bërë me dije kryetari i Skenderajt, Fadil Nura.

Ai ka thënë se falë programit të komunës që synon zhvillim të bujqësisë, brenda një jave regjistrohen 60 fermerë që përfitojnë pajisje bujqësore.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në momentin që Khloe Kardashian vendosi që të prezantonte për…