50 euro për të infektuarit me Covid-19 në Kamenicë, këto janë procedurat e aplikimit

10 dhjetor 11:15

Komuna e Kamenicës ka njoftuar qytetarët e saj për kushtet që duhet të plotësojnë dhe procedurat për të aplikuar për subvencionin në vlerë prej 50 eurosh për personat e infektuar me Covid-19.

Në njoftim thuhet se personi që aplikon duhet të jetë në listën e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës.

Po ashtu, për të qenë përfitues i këtij subvencioni, duhet që qytetarët të dërgojnë konfirmimin e xhirollogarisë që merret në bankë.

“Ju njoftojmë se për të aplikuar për subvencionimin në vlerë prej 50 eurosh, duhet të jetë personi i identifikuar me test PCR dhe të jetë në listë të IKSHP-së. Gjithashtu, luteni të mos dërgoni kartelën bankare, por konfimimin e xhirollogarisë të cilën fillimisht duhet ta merrni nga banka ku keni të hapur llogarinë. Në të kundërtën aplikimi nuk do të jetë valid”, thuhet në njoftim.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pasi triumfoi këtë vit në botërorin e Formula 2, piloti…