52 gra të vrara në 13 vjet

04 dhjetor 2023 | 12:41

Nga viti 2010 deri në nëntorin e vitit 2023, në Kosovë janë vrarë 52 gra.

Organizatat për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, në disa raste, kanë fajësuar autoritetet për dështim në mbrojtjen e grave të rrezikuara nga dhuna.

Në të shumtën e rasteve, autorë të vrasjeve kanë qenë bashkëshortët, pastaj baballarët dhe djemtë. /REL

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
GJILAN Adresa:Rruga e Prishtinës Euro Diesel: 1.26€ Bezinë: 1.19€ Nuk…