68 pacientë me Covid po marrin trajtim mjekësor në spitalet e Kosovës

19 tetor 10:26

Numër më i ulët i pacientëve po trajtohen nga Covid-19, në klinikat COVID në QKUK, por edhe në spitalet e përgjithshme.
Sipas raporteve të datës 19 tetor 2021, në trajtim janë 68 pacientë, prej tyre 34 me oksigjeno-terapi dhe 3 në kujdes intensiv mjekësor.

Numri i pacientëve sipas klinkave Covid-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 10 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 30 pacientë, post-covid-19
Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 2 pacientë
Spitali i Gjakovës, 7 pacientë
Spitali i Gjilanit, 6 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë
Spitali i Ferizajt, 7 pacientë

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjykata e Apelit ka njoftuar se se është refuzar ankesa…