7 prill, Dita Botërore e Shëndetit

07 prill 11:12

Dita Botërore e Shëndetit është një forum për informim dhe diskutim rreth shëndetit në botë. Caktimi i ditës Botërore të Shëndetit ishte një nga aktet e para zyrtare të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH).

Për dallim nga vitet tjera, kur institucionet përkatëse të Kosovës kanë zhvilluar aktivitete për çështje të caktuara shëndetësore, sot nuk kanë njoftuar për mbajtjen e ndonjë aktiviteti.

Kosova është pjesë e Organizatës Botërore të Shëndetësisë, ku janë edhe 193 shtete tjera anëtare.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës (IHMK) ka njoftuar se vendi ynë…